Zajistěte si sídlo firmy prostřednictvím společnosti Companies.cz

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 28.1.2013 | Služby

Hradec Králové (Pressweb) - Společnost Companies.cz je specialistou na zakládání ready made společností. S její pomocí můžete snadno a rychle získat společnost s ručením omezeným, akciovou společnost nebo evropskou společnost. Na oficiálních internetových stránkách companies.cz najdete mnoho užitečných informací na toto téma včetně orientačního ceníku. 

Společnost se dále zabývá také poskytováním sídel. Pro mnoho firem je lákavé sídlo firmy v hlavním městě. Ceny nájmů jsou zde však často velmi vysoké a jen málokdo si může dovolit podnikatelské prostory v tak atraktivní lokalitě. Companies.cz nabízí sídlo firmy formou virtuální kanceláře. S ní souvisí administrativní služby, přidělení telefonní linky nebo možnost využití jednací místnosti. Virtuální kancelář může být i jako sídlo uvedena ve veřejném rejstříku, což vám může poskytnout i zajímavou konkurenční výhodu v oboru vašeho podnikání.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
+420 776 525 452
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Česká republika
info@pshk.cz
Tel: +420 491 110 854