Modeling, fotomodeling a hostesing u LB Models company

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 28.1.2013 | Služby

Hradec Králové (Pressweb) - Modelingová agentura LB Models company patří k nejznámějším modelingovým agenturám působícím v České republice. Na jejích oficiálních webových stránkách lb-models.cz najdete informace o činnostech agentury, reference i databázi modelek a modelů. Agentura funguje od roku 2011. Mezi její hlavní služby patří zajišťování modelingu, fotomodelingu a hostesingu.

Modeling využívá již zmíněné modelky a modely. Ty se účastní módních přehlídek, galavečerů či reklamních akcí, kde předvádí vaše oblečení, šperky nebo módní doplňky. Hostesky zase působí na různých ochutnávkových akcích nebo na předváděčkách. Velmi důležitou součástí služeb je také fotomodeling, který u modelingové agentury zajišťují externí profesionální fotografové. Focení se realizuje v interiéru nebo exteriéru, dle požadavků klienta. U všech činností je samozřejmostí perfektní obléknutí, nalíčení a úprava vlasů, o kterou se starají zkušení stylisté a vizážisté.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
+420 776 525 452
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Česká republika
info@pshk.cz
Tel: +420 491 110 854