Nejoblíbenější elektronické cigarety

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 28.1.2013 | Sport, volný čas, zábava

Hradec Králové (Pressweb) - Elektronická cigareta je pro mnoho kuřáků stále lákavou alternativou k cigaretě klasické. A není divu, její kouření je mnohem zdravější a finančně výhodnější. Když kouříte e-cigaretu, nevdechujete dehet, oxid uhelnatý a do plic se vám nedostávají ani jiné škodliviny nacházející se v klasickém tabáku. Ten nahrazují speciální náplně do elektronických cigaret. Dnes se asi nejvíce využívají ty tekuté neboli e-liquidy. Ačkoliv jeden liquid v malém 10 ml balení stojí podobně jako jedna až dvě krabičky cigaret, vydrží na mnohem více potáhnutí.

K nejoblíbenějším elektronickým cigaretám současnosti patří již osvědčená elektronická cigareta eGo-T v kapacitách od 650 až do 1100 mAh. Kromě klasického provedení ji můžete zakoupit ještě ve variantě s LCD displejem. Za ní následují e-cigarety eGo-W, eGo-C a e-Go-K. Od první cigarety se liší jen drobnými detaily. Velmi oblíbenou volbou je také elektronická cigareta 510-T Slim, která díky svému úzkému designu perfektně padne i do ženských rukou.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
+420 776 525 452
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Česká republika
info@pshk.cz
Tel: +420 491 110 854