Abags.cz - nový e-shop s taškami na notebook

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 28.1.2013 | Obchod, e-commerce

Hradec Králové (Pressweb) - Před pár dny byl oficiální spuštěn nový internetový obchod Abags.cz, který se může pochlubit bohatou nabídkou tašek a brašen na notebooky. Ve stálém sortimentu najdete také pouzdra a obaly na notebooky i na tablety, tašky přes rameno, módní dámské kabelky, batohy, samolepky a fólie či chladící podložky pod notebooky.

Produktům značky Abags.cz dominují kvalitní materiály, moderní střih a originální barevná provedení. Dalo by se říci, že barvy potěší spíše ženskou část populace. Můžete vybírat z pestrých červených, modrých či zelených odstínů. Velmi žádané jsou také černobílé kombinace - puntíky, kostky i různé abstraktní motivy. Moderní taška na notebook Abags je k dostání ve všech nejběžnějších velikostech, tedy již od 8" až do 17,3". Kromě ucha pro snadné uchopení do ruky je doplněna odnímatelným ramenním popruhem. Uvnitř ji tvoří několik vnitřních separací, po obvodu ji doplňuje kvalitní a silné polstrování.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
+420 776 525 452
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Česká republika
info@pshk.cz
Tel: +420 491 110 854