Vše pro milovníky florbalu v e-shopu Cvrčeksport.cz

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 20.12.2012 | Obchod, e-commerce

Hradec Králové (Pressweb) - Pokud hrajete florbal a sháníte nové vybavení, prohlédněte si sortiment obchodu Cvrčeksport.cz, ve kterém můžete zakoupit spoustu vybavení pro různé halové i venkovní sporty. V aktuální akční nabídce se nachází například florbalové hole značek Salming nebo Jolly. Můžete vybírat z holí vhodných pro začátečníky i pokročilé hráče florbalu. Hole se vyrábějí v několika délkách a z různých materiálů.

Do dalšího žádaného florbalového vybavení patří florbalové čepele, míčky, omotávky nebo také sálová obuv. Kvalitní florbalové hole vydrží spolehlivě sloužit po mnoho let. Velmi důležité je však vybrat si hůl ve správné délce a o správné tvrdosti. Délku můžete snadno určit dle své výšky, tvrdost zase podle váhy. Výběr ideální hole ale ovlivňují i jiné faktory, například jestli hrajete v obraně nebo v útoku. 

Z další nabídky obchodu můžeme doporučit například kvalitní běžecké oblečení, které zahřeje i za sychravého počasí, tejpovací pásky či vybavení pro hokej.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
+420 776 525 452
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Česká republika
info@pshk.cz
Tel: +420 491 110 854