Možnosti refinancování hypotečního úvěru

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 20.12.2012 | Finance, ekonomika

Hradec Králové (Pressweb) - Sjednali jste si hypotéku a nejste spokojeni s jejími podmínkami? Využijte možnosti jejího refinancování, a to v období končící fixace úrokové sazby. Poradenství a kompletní servis kolem hypoték zajišťuje společnost Hypomakléři.cz s.r.o., která je sdružením kvalifikovaných a profesionálních hypotečních poradců. Prostřednictvím hypotečního makléře snadno zjistíte aktuální informace z hypotečního trhu i více informací k možnostem refinancování své hypotéky.

Hypotéku můžete obecně refinancovat u své nebo u konkurenční banky. Banku oslovte přibližně dva až jeden měsíc před koncem fixace a zajímejte se, jaké nové podmínky vám může nabídnout. Díky refinancování hypotéky můžete dosáhnout na výhodnější úrokovou sazbu, snížení splátek nebo si upravit další podmínky původně sjednané ve smlouvě. Hypotéku tak fixujte vždy maximálně na 10 let. Těžko můžeme předvídat, jaká situace bude v roce 2022, tak abyste se zbytečně nepřipravili o možné výhody.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
+420 776 525 452
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Česká republika
info@pshk.cz
Tel: +420 491 110 854