Výhody dodávkové autodopravy

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 20.12.2012 | Auto-moto, logistika

Hradec Králové (Pressweb) - Potřebujete převést svůj rozměrný náklad? Využijte služeb dodávkové autodopravy. Tu v České republice zajišťuje například společnost KENA - PRAHA s.r.o., která disponuje vlastním vozovým parkem. Může tak nabídnout spolehlivé a bezpečné služby v této oblasti nejen u nás v Čechách, ale také v zahraničí. KENA se dále specializuje také na expresní přepravu - to znamená, že váš náklad přepraví co nejrychleji.

Jaké jsou tedy výhody dodávkové autodopravy? Proč jí dát přednost před nákladní přepravou? Dodávková autodoprava je jednoznačně výhodnější z finančního hlediska. Auta jsou menší, levnější na provoz, nepodléhají platbám mýtného. Navíc pro jejich řízení postačuje řidičský průkaz skupiny B. Na mnoha dopravních komunikacích jsou limity pro nákladní automobily s velkou hmotností. Vozy do 3,5 tuny projedou prakticky všude. Spolehlivá a moderní autodoprava Praha od společnosti KENA zajišťuje přepravu po celý rok ke spokojenosti svých zákazníků.

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1