Společnost s ručením omezeným od Companies.cz

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 20.12.2012 | Finance, ekonomika

Hradec Králové (Pressweb) - Víte, že si dnes můžete nechat založit svou společnost na míru? Pokud ne, podívejte se na webové stránky Companies.cz, kde se na toto téma dozvíte mnohem více informací. Společnost Companies je specialistou na zakládání ready made společností. Jedná se o takzvané firmy na prodej. Společnost bude založena dle vašich konkrétních požadavků a po svém vzniku převedena na vaši osobu jako na majitele. Aktuálně se ready made společnosti těší velké oblibě po celém světě.

Nejběžnější obchodní společností na území ČR je společnost s ručením omezeným. Pokud se rozhodnete pro její založení ready made způsobem, zaplatíte přibližně 20 tisíc Kč. Společnost však bude okamžitě připravena k vaší podnikatelské činnosti a vy se nebudete muset zatěžovat papírováním a pochůzkami po úřadech. Proto je ready made s.r.o. vyhledávaným řešením pro mnoho podnikatelů. Společnost má sepsanou společenskou smlouvu, živnostenské oprávnění, zápis v obchodním rejstříku a čisté účetnictví.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
+420 776 525 452
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Česká republika
info@pshk.cz
Tel: +420 491 110 854