Originální tašky na notebooky značky Abags

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 20.12.2012 | Obchod, e-commerce

Hradec Králové (Pressweb) - Pokud sháníte kvalitní tašku pro svůj notebook, vybírejte v obchodě Brašnynanotebooky.cz. Do jeho sortimentu patří kromě tašek také brašny, pouzdra nebo obaly na notebooky i na tablety. Tašky zdobí moderní vzory a motivy, které jdou ruku v ruce s aktuálními trendy. Tašky na notebooky Abags dále doplňuje kvalitní silné polstrování, které ochrání váš notebook před veškerými vnějšími vlivy a nechtěným mechanickým poškozením.

Tašky a brašny na notebooky můžete zakoupit v několika velikostech, od 8 až do 17 palců. Shodné motivy jsou většinou vyráběny v různých rozměrech. Pokud se vám tedy líbí jeden konkrétní motiv, můžete si s ním pořídit nejen tašku, ale také například pouzdro. Všechny produkty ze sortimentu se nechávají šít až po provedení objednávky. Harmonogram dodání tak naleznete také na stránkách e-shopu. Pěkná a kvalitně zpracovaná taška na notebook je užitečným pomocníkem pro všechny, kteří se bez svého notebooku neobejdou v práci nebo ve škole.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
+420 776 525 452
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Česká republika
info@pshk.cz
Tel: +420 491 110 854