Objevte výhody domácí finské sauny

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 15.11.2012 | Sport, volný čas, zábava

Hradec Králové (Pressweb) - Milujete saunování a přemýšlíte o pořízení své vlastní sauny? Pak si prohlédněte nabídku obchodu Finiš-sauny.cz, která zahrnuje finské sauny, infrasauny i celou řadu dalšího příslušenství. Sauny zde můžete pořídit jako hotové řešení nebo si nechat vyrobit svou saunu na míru. Už nebudete muset platit za návštěvu veřejné sauny a saunovat se spolu s dalšími návštěvníky. Domácí finská sauna bude určena jenom pro vás. Můžete si ji nechat instalovat přímo do své domácnosti nebo do venkovního přístavku.

Jak je známo, pobyt v sauně je zdraví velmi prospěšný. Obzvlášť teď v podzimních měsících přispívá k otužování našeho těla, zbavuje nás únavy a bolesti kloubů, svalů či zad. Domácí saunu si můžete nechat zhotovit přesně dle svých konkrétních požadavků. Rozměry nechte přizpůsobit svému interiéru a vyberte si kvalitní dřevěné materiály, které zajistí dlouhou životnost vaší sauny. Saunu nezapomeňte doplnit lavicemi, kamny a sprchovým koutem se studenou vodou.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
+420 776 525 452
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Česká republika
info@pshk.cz
Tel: +420 491 110 854