Podzimní očista organismu

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 11.10.2012 | Zdraví

Hradec Králové (Pressweb) - Péči o své zdraví bychom během roku rozhodně neměli podceňovat, naopak je vhodné ji přizpůsobit aktuálnímu ročnímu období. Podzim je dobou chřipkových a dalších infekčních onemocnění, naše tělo navíc pomalu "přepíná" na klidnější zimní režim. Na podzim tak hraje významnou roli očista našeho organismu. Strava by navíc měla být bohatá na vitamíny, minerály a nenasycené mastné kyseliny. Nesmírně důležitá je zdravá výživa, která nám umožní tyto látky do těla dostat přirozenou cestou, tedy ve stravě.

Samozřejmě můžete vyzkoušet i různé doplňky stravy a přírodní preparáty. Především pokud se rozhodnete pro očistu organismu, přírodní tablety, sirupy, oleje či čaje mohou být velmi prospěšné. Běžně se detoxikace organismu spojuje například se zelenou řadou chlorellou, ostropestřcem nebo s mladým zeleným ječmenem. Všechny tyto produkty pozitivně působí na orgány v našem těle, podporují jejich činnost a napomáhají odplavení škodlivých látek.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
+420 776 525 452
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Česká republika
info@pshk.cz
Tel: +420 491 110 854