Aktuální akce v obchodě Cvrčeksport.cz

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 11.10.2012 | Sport, volný čas, zábava

Hradec Králové (Pressweb) - Patříte-li mezi příznivce sportu, určitě si prohlédněte akční nabídku obchodu Cvrčeksport.cz. Podzim je ideální dobou i pro venkovní i halové sportovní aktivity. V obchodě teď můžete s výraznou slevou zakoupit například florbalové hokejky značky Jolly. Hokejky vynikají moderním zpracováním, pěkným designem a kvalitními materiály. Jistě je využijete, pokud hraje florbal v hale nebo venku na hřišti. V akci je teď zakoupíte v několika délkách, zahnutích a barevných variacích.

Do podzimní akční nabídky bylo momentálně zařazeno i vybrané sportovní oblečení pro ženy. Za doporučení stojí například dámská vesta značky Litex, doplněná slušivým stojáčkem. Vesty přestavují ideální oblečení do sychravého podzimního počasí. Hodí se do kombinace se svetry, s mikinami i s tričky s dlouhým rukávem. 

V obchodě Cvrčeksport.cz si však můžete vybrat i ze stále nabídky, do které patří tejpovací pásky, sportovní obuv nebo vybavení pro volejbal.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
+420 776 525 452
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Česká republika
info@pshk.cz
Tel: +420 491 110 854