Nabídka služeb modelingové agentury LB Models company

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 11.10.2012 | Služby

Hradec Králové (Pressweb) - Chystáte se pořádat módní přehlídku, galavečer, konferenci nebo jinou společenskou akci? Chcete nafotit kalendář se svým oblečením, šperky nebo jinými módními doplňky? Využijte služeb profesionální modelingové agentury LB Models company. Tato modelingová agentura disponuje databází modelek, modelů a hostesek. Najdete v ní nejen míry a popis modelky, ale i její fotografie či zkušenosti se světem modelingu.

Prostřednictvím modelingové agentury LB Models company si můžete zajistit focení v interiérech i v exteriérech. Agentura spolupracuje s předními fotografy, stylisty a vizážisty, kteří se postarají o profesionální vzhled modelek i modelů. Ačkoliv LB Models company působí v Praze, jejích služeb můžete využít v rámci celé České republiky. Samozřejmostí je férové jednání, seriózní přístup a přizpůsobení vašim individuálním požadavkům.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
+420 776 525 452
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Česká republika
info@pshk.cz
Tel: +420 491 110 854