Aktuální akce v obchodě E-cigarety-shop.cz

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 11.10.2012 | Sport, volný čas, zábava

Hradec Králové (Pressweb) - Pro všechny milovníky kouření, kteří chtějí ušetřit, udělat něco pro své zdraví nebo s kouřením na dobrou přestat, je v obchodě E-cigarety-shop.cz připravena nabídka elektronických cigaret, e-liquidů a dalšího příslušenství za výhodné ceny. Tento týden můžete využít například akci na příslušenství k elektronickým cigaretám značky eGo. Kvalitní elektronická cigareta eGo je dodávána ve variantách eGo-T, eGo-W nebo eGo-C. Za výhodnou cenu je možné zakoupit cartomizéry či baterie.

Pokud s e-kouřením teprve začínáte, jsou pro vás v akci připraveny i zvýhodněné balíčky elektronické cigarety a náplně. Za výhodných podmínek tak získáte několik produktů a nebudete již muset řešit nákup dalšího příslušenství. Pokud e-cigarety kouříte již déle, určitě vyzkoušejte sadu několika tekutých náplní e-liquid, ke kterým získáte jedno balení zdarma. Další výhodné akce obchodu E-cigarety-shop.cz platí například pro registrované zákazníky, kteří dostanou za výhodnou cenu atomizér Classic. Akce v obchodu jsou pravidelně obměňovány, určitě by tedy neměly unikat vaší pozornosti.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
+420 776 525 452
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Česká republika
info@pshk.cz
Tel: +420 491 110 854