Ostropestřec mariánský - pomocník v boji při onemocnění jater

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 23.8.2012 | Zdraví

Hradec Králové (Pressweb) - Rok od roku roste obliba přírodních doplňků a síla bylinek. Léčivá rostlina zvaná ostropestřec mariánský pozitivně ovlivňuje činnost jater i dalších orgánů v těle. Můžete ji užívat jakou součást léčby některé jaterní nemoci i jako prevenci. Konkrétně pomáhá při žloutence, mononukleóze, depresích či bolestech hlavy. Její užívání se doporučuje také lidem, kteří prodělali chemoterapii. Pokud se chcete o ostropestřci mariánském dozvědět více informací, určitě navštivte webové stránky Ostropestrec-mariansky.info, na kterých najdete také různé zajímavosti a tipy na konkrétní produkty.

Plody ostropestřce mariánského se využívají pro přípravu chutného a zdravého čaje, pro lisování oleje či výrobu tinktury, kapek a dalších produktů. Samotný ostropestřec mariánský je svým vzhledem velmi podobný bodláku. Má výraznou fialovou barvu. Je dobré ho užívat v pravidelných kúrách, které obvykle trvají jeden až tři měsíce. Po uplynutí této doby by se měl ostropestřec na několik týdnů vysadit.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
+420 776 525 452
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Česká republika
info@pshk.cz
Tel: +420 491 110 854