Rakytník řešetlákový posílí vaši imunitu

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 20.8.2012 | Zdraví

Hradec Králové (Pressweb) - Léto se už pomalu blíží ke svému konci. Pokud vás zajímá, čím na podzim posílit svou obranyschopnost, jak se vyhnout chřipkách či jak podpořit detoxikaci organismu, navštivte stránku Rakytnik-resetlakovy.cz. Najdete na ní mnoho tipů, rad a zajímavých informací nejen o rakytníku. Jeho plody se využívají pro výrobu džemů, šťáv, rakytníkového čaje, sirupu i kvalitní přírodní kosmetiky. Rakytníkové produkty by určitě měli vyzkoušet všichni příznivce zdravého životního stylu.

Jak tedy rakytník řešetlákový působí? Jaké jsou jeho pozitivní účinky? Rakytník je bohatý na vitamíny A, B, C, D a E. Obsahuje také celou řadu minerálních látek a organických kyselin. Užívá se nejen k posílení imunity, ale také při revmatismu, onemocněních jater, plic a je účinný také na různé kožní problémy. Rakytník řešetlákový je charakteristický svou výrazně oranžovou barvou a svěží vůní. Často se s ním můžete setkat i v kombinaci s dalším ovocem. Mnoho rakytníkových produktů si můžete vyrobit také sami doma.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
+420 776 525 452
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Česká republika
info@pshk.cz
Tel: +420 491 110 854