Nový obchod s holemi na nordic walking - Walkingshop.cz

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 12.7.2012 | Sport, volný čas, zábava

Hradec Králové (Pressweb) - S letním prosluněným počasím roste i chuť sportovat a vyrážet na výlety do přírody. Této příležitosti využil nový internetový obchod Walkingshop.cz, který přináší bohatou nabídku kompletního outdoorového vybavení. Obchod se zaměřuje především na nordicwalkingové a trekingové hole. Pořídíte zde také čelovku, krokoměr nebo navigaci. V sortimentu najdete také kvalitní sportovní obuv, funkční oblečení nebo praktické tašky a batohy.

Kvalitní nordic walking hole se vyrábějí z hliníku a karbonu. Sortiment e-shopu zahrnuje především hole značek Gabel, Leki a Vipole. Nordic walking je sport vhodný pro lidi každého věku. Jeho velkou výhodou je, že se dá provozovat po celý rok a v jakémkoli terénu. S pomocí hůlek si snadno zlepšíte svou fyzickou kondici a spálíte velké množství energie. Pro všechny zákazníky je v obchodě navíc připravena akční nabídka, v rámci které je možné zakoupit kvalitní vybavení do přírody za výhodné ceny.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
+420 776 525 452
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Česká republika
info@pshk.cz
Tel: +420 491 110 854