Modelingová agentura LB Models company hledá nové modelky

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 12.7.2012 | Služby

Hradec Králové (Pressweb) - Toužíte po kariéře profesionální modelky? Staňte se tváří špičkové modelingové agentury LB Models company. Na jejích webových stránkách najdete dotazník, který můžete vyplnit, zařadit se do databáze modelek a získat tak možnost vystupovat na modelingových přehlídkách, promoakcích nebo na galavečerech. Modelky se účastní také focení nebo dalších významných společenských událostí. 

Modelingová agentura LB Models company působí od roku 2011. Sídlí v Praze, ale své služby nabízí po celé České republice. Jedná se o mladou a dynamickou společnost spolupracující s předními stylisty, návrháři a fotografy. Mezi její přední partnery patří například Visage Studio, Studio Professional by Claudie Marcekova nebo Digital Media Publishing. Spolupracuje také s desítkami modelek a modelů. LB Models company charakterizuje především pestrost katalog modelek. Najdou se v něm brunetky i blondýnky různého věku a postavy. Pokud se i vy chcete zařadit mezi ně, kontaktujte tuto profesionální modelingovou agenturu.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
+420 776 525 452
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Česká republika
info@pshk.cz
Tel: +420 491 110 854