E-cigarety-shop.cz - více než 15 000 uskutečněných objednávek

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 12.7.2012 | Obchod, e-commerce

Hradec Králové (Pressweb) - Internetový obchod E-cigarety-shop.cz má za sebou již přes 15 000 objednávek. Zařadil se tak mezi tři největší prodejce elektronických cigaret v České republice. Součástí jeho sortimentu jsou nejen elektronické cigarety, ale také e-liquidy, nikotinové kapsle, pouzdra, nabíječky a další příslušenství. Elektronická cigareta je dnes moderním doplňkem spousty lidí, kteří chtějí přestat kouřit. Vaše tělo může přijímat nikotin bez dehtu a dalších nebezpečných látek. Navíc můžete intenzitu nikotinu postupně snižovat a tak se zcela odnaučit kouřit.

Na E-cigarety-shop.cz jsou pro zákazníky neustále připravovány zajímavé slevy a akce. Sortiment e-shopu je stále rozšiřován o nové a nové produkty. Akční nabídka momentálně zahrnuje především sady a zvýhodněná větší balení elektronických cigaret a e-liquidů. Při objednávce můžete využít expresního dodání nebo osobního odběru v kamenné prodejně v Ostravě a Opavě. Samozřejmostí je i poštovné zdarma po překročení výše objednávky 2000 Kč.

 

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
+420 776 525 452
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Česká republika
info@pshk.cz
Tel: +420 491 110 854