Vstup na zahraniční trhy usnadní evropská společnost

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 12.7.2012 | Finance, ekonomika

Hradec Králové (Pressweb) - Chcete-li začít podnikat v některém ze členských států Evropské unie, rozhodněte se pro evropskou společnost. Ačkoli se nejedná o příliš známý typ obchodní společnosti, v Čechách i v zahraničí se těší velké oblibě. V Evropské unii již existuje více než 1000 evropských společností. V Čechách jich působí přes 300. Evropská společnost přináší jistotu, prestiž i nové příležitosti. Na zakládání evropských společností se specializuje firma Companies CZ. Ve svém portfoliu ready made služeb může nabídnout i založení společností s ručením omezením, akciových společností nebo offshore společností.

Každá evropská společnost podléhá evropskému právu. V běžné praxi se můžete také setkat i s označením evropská akciová společnost nebo Societas Europaea (SE). Její založení ale rozhodně není jednoduché. Běžně k němu potřebujete být vlastníkem alespoň akciové společnosti. Pak se můžete rozhodnout pro fúzi s jinou společností, pro transformaci nebo založení společnosti dceřiné. Základní kapitál ve výši 120 000 eur za vás vyřídí ready made firma. Evropské společnosti firma Companies CZ nabízí s cenou již od 69 990 Kč. Získáte kompletní servis i odborné poradenství.

 

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
+420 776 525 452
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Česká republika
info@pshk.cz
Tel: +420 491 110 854