Pořiďte u nás svoji první elektronickou cigaretu i se vším příslušenstvím!

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 30.4.2022 | Potraviny, tabák

Elektronické cigarety jsou jednou ze vzácných možností, jak se můžete i nadále věnovat kouření, ale přitom se nemusíte potýkat se všemi těmi nepříjemnými věcmi, které kuřákům denně ztěžují život a soužití s ostatními.

Jsme dnes už bohužel v době, kdy jsou právě kuřáci velice často vykazování z mnoha prostorů a celkově lidé nedokáží pochopit jejich závislost. Existuje ale možnost v podobě elektronické cigarety, která vám zajisté dokáže nabídnout zajímavé východisko.

Jak vůbec elektronické cigarety fungují?

Elektronické cigarety fungují víceméně na velice jednoduchém principu. Namísto tabákových směsí se tady používají vodní báze. Různé báze mohou mít i různé vlastnosti, což zjistíte i v našem sortimentu na webu. Jednoduše můžete využívat různé příchuti, vůně, ale i různé složení včetně úrovně kofeinu.

Namísto ohně se tady používá čistě elektronických mechanismus. Ten funguje tak, že zapnete nejdříve žhavení cigarety, jakmile je cigareta připravená k provozu tak vás pomocí pípnutí nebo vibrací informuje a následně můžete začít s kouřením.

Jak je to nabíjením elektronické cigarety?

Elektronické cigarety jsou velice jednoduchým zařízením po všech ohledech. V současnosti se vyrábí nejmodernější elektronické cigarety s portem USB-C, takže na ně víceméně můžete použít i naprostou většinu nabíječek na telefony a další podobná zařízení. U starších kousků se potom můžete sehnat s tradičním mikro USB, které ale rovněž má opravdu každý doma.

Rychlost nabíjení pochopitelně závisí vždy na hodnotách konkrétní cigarety. Některé mají možnost fastcharge režimu, a dokonce také mnohem větší kapacitu. Když už zmiňujeme baterii, tak počítejte s tím, že se neustálým nabíjením a vybíjeném postupem času sníží její kapacita. To je ale dlouhý proces v rámci měsíců a let.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484