Máte rádi iPhony?

Zadavatel: Magieprirody.cz | 9.7.2015 | Telekomunikace, IT

Praha (Pressweb) - Máte rádi IPhony? Plánujete si jeden koupit nebo už vlastníte nějaký ten exemplář? Kladete si otázku, kde mohu koupit stylový kryt pro svůj iPhone? Než si povíme, kde můžeme sehnat kryty pro iPhone 5s nebo obal na Iphone 6 tak si pojďme představit krátkou historii IPhonu pro ty, kteří ho neznají.

iPhone je smartphone (chytrý telefon) vyvinutý společností Apple Inc., založený na operačním systému iOS. Duchovním otcem IPhonu je Steven Jobs. iPhone funguje jako mobilní telefon, herní zařízení a prohlížeč internetu a taky jako fotoaparát.

Nejnovější verze přístroje iPhone je 6, která byla prezentována 9.září 2014. První verze iPhonu byla představena 9. Ledna 2007. IPhone se stal nejprodávanější mobilní značkou. Každý, kdo vlastní IPhone, vlastní kus historie. Při každém vydání nového typu, lidé stali fronty před obchody, jen aby ho měli jako jedni z prvních a mohli se tak pochlubit svým známým, že už ho mají.

Díky e-shopu http://www.pouzdrarna.cz si můžete zakoupit designové obaly pro svůj telefon. Naleznete zde obaly pro téměř všechny verze Iphonu a také kryty pro iPhone 5s. Kryty jsou dostupné v mnoha barvách a designech, díky kterým se z vašeho mobilu může stát designový krasavec, který Vám bude závidět každý ve Vašem okolí.

Pokud vlastníte nejnovější typ iPhonu, tedy šestku, tak určitě navštivte stránku, kde naleznete obaly na Iphone 6.

Ceny všech obalů jsou velmi příznivé, začínají na pár stovkách.  E-shop nabízí při nákupu nad 999 poštovné zdarma. Na stránkách se dají taky najít obaly pro mobilní telefony Samsung.

Obrázek uživatele Magieprirody.cz
marcol@email.cz