Magazín pro muže: Business, práce, styl, cestování,..

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 9.6.2017 | Média, marketing

Tímto si Vám dovolujeme představit velmi zajímavý magazín, který je orientovaný převážně na muže, pány, ale i chlapce. Jeho jméno je Firstman a zajišťuje velmi zajímavé počteníčko mužům, kteří jsou rádi v obraze a chtějí se dozvědět něco nového.

Co Vás čeká?

V online magazínu pro muže naleznete kategorie Auto – Moto, Bydlení, Cestování, Móda a Styl, Technologie, Zdraví a sport, Sex a vztahy, Práce a business a Funny. V magazínu jsou pravidelně publikovány články ve všech rubrikách a můžete se zde například dozvědět informace z oblasti realit a prodeje nemovitostí, IT světa, ale také třeba jak si najít partnerku, kam vyrazit za nejlepším fotbalem nebo jak se stylově obléci.

Proč zde začít publikovat?

Magazín Firstman.cz patří mezi online magazíny konceptu Firstmagazines. Mimo tento magazín pro muže zde můžete nalézt magazín pro ženy Firstwoman.cz, magazín pro maminky a těhulky Firstbaby.cz a magazín pro všechny kutily o bydlení a zahradě Firsthome.cz. Pokud se rozhodnete pro publikaci svých článků nebo možnost tvorby článků, můžete publikovat ve všech zmíněných online magazínech. Pokud se chcete více dozvědět o tomto pánském magazínu a o celém konceptu Firstmagazine, neváhejte zkontaktovat redakci prostřednictvím formuláře, který naleznete na webových stránkách každého magazínu v hlavním menu. Stačí pouze vyplnit jméno a příjmení nebo název firmy, kontakt na Vás – emailovou adresu a do zprávy nám napíšete dotaz a redakce se Vám ozve v nejkratší možné době zpátky a to buď rovnou s nabídkou pro Vás, nebo s reakcí na Váš dotaz. Začněte i Vy publikovat v zajímavých magazínech určených pro všechny segmenty lidí.  Online magazíny mají v současnosti větší úspěch než jejich tištěné verze.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484