Výroba dveří pro interiér či vstupní prostor?

Výroba dveří pro interiér
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 9.5.2016 | Služby

Praha (Pressweb) - Při rekonstrukci interiéru či stavbě domu nezapomeňte na kvalitní dveře. Základem je precizní výroba dveří, která by měla splňovat tři základní kritéria – pevná konstrukce, atraktivní a odolný povrch a příjemný design. Výroba dveří rozlišuje účel, tedy zda jde o interiérové, vchodové či interiérové dveře, případně dveře k místnostem, kde je vyšší vlhkost. Pokud bydlíte v atypickém bytě nebo jste se rozhodli pro jiné dveřní otvory, musíte zvolit dveře na míru. Vycházejí ze současných  modelů včetně designu, ale celkové rozměry se přizpůsobí vašim požadavkům.

Získejte dveře levně – vyberte si povrch z fólie

Pro kategorii výroba dveří zvolíme například interiérové dveře. Jaké jsou na ně kladeny požadavky? Protože není nutné, aby byly extrémně odolné jako například vchodové dveře, zaměříme se především na design a dekor dveří. Interiérové dveře mohou být plné nebo prosklené. Dveře značky Vasco Doors mají rámovou konstrukci s výplní z MDF materiálu. Nemají proto žádné spoje, které se musejí zakrývat lištami. Povrch je tvořen fólií, která je ve škále dekorů, od imitací dřeva až po barevné odstíny. Při výběru fólie můžete získat dveře levně. Dražší varianta je s povrhem z laminátu. Je však odolnější a používá se spíše pro koupelny nebo prostory, kde je proměnlivá vlhkost.

Vchodové dveře mají tepelně izolační vrstvu

V čem je odlišná výroba dveří pro kategorii vchodové dveře? Výrobce musí počítat se značnou proměnlivostí povětrnostních podmínek. Dveře musí odolávat mrazu, vlhku nebo horku. Rám se vyrábí z masivního dřeva až v pěti vrstvách, aby byl odolný vůči deformaci. Dveře mají tepelně izolační vrstvu a povrch je obvykle tvořen kvalitními dýhami. Vchodové dveře můžete mít i na míru, protože vstupní část domu láká architekty k tvůrčímu rozletu. Pokud však chcete dveře levně, vyberte si ze stávajících modelů. Jsou ve více variantách včetně různé míry prosklení.

Témata: výroba dveří, dveře na míru, dveře levně, interiérové dveře | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2