Proč už nejsou led trubice všude?

Ať jsou led trubice všude!
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 9.3.2017 | Stavebnictví

Praha (Pressweb) - Když se někdo pořád ptá, jaké jsou výhody led trubice oproti staré zářivce, tak se zdá, že výrobci či obchodníci vše ještě dobře nevysvětlili. Ale ten, kdo led trubicová svítidla už začal používat, má naprosté jasno. Se starou zářivkou to opravdu nelze srovnávat. Tak se podívejte: bezkonkurenčně delší životnost, výrazně nižší spotřeba energiea odolnost proti otřesům. Ale to ještě není všechno. Vývojáři led technologie odstranili i nepříjemnou vlastnost, kterou měly zářivkové trubice i některé starší led trubice – blikání. Konečně je na trhu neblikající led trubice Valtavalo G4. Jestliže běžné led trubice mají neviditelné blikání kolem 30%, G4 ji má pod 5%.

Led trubicová svítidla se razí cestu do domácnosti i provozů

Led trubicová svítidla si pomalu razí cestu nejen do domácností, ale i do průmyslových provozů.V domácnostech pochopili, že o trochu vyšší cena led trubice nebo led žárovky se bohatě vyplatí. Běžné žárovky se musely neustále měnit, navíc spotřebovaly příliš energie. Staré zářivky byly pro oči hodně nepříjemné. Led trubicová svítidla se velmi dobře hodí pro umístění do podhledů i pro lokální osvětlení. Pro vybavení velkých kanceláří jsou led trubice ideální. Jejich světlo nedráždí oči.

Led trubice Valtavalo E3 mají skvělé parametry

Jestliže jste si mysleli, že led trubice jsou všechny stejné, není to pravda. Na trhu jsou led trubicová svítidla různé kvality. Pokud chcete vybavit kanceláře či provozy opravdu kvalitními výrobky, sledujte jejich parametry. Důležitá je životnost, spotřeba energie i kvalita svícení. Například led trubice Valtavalo E3, které se vyrábějí ve Finsku, mají životnost 64 000 hodin, což je o 10 až 30% delší doba než u běžné led trubice. Světlo z této led trubice nevydává žádné ultrafialové záření a generuje minimální teplo. To je výhodné právě v provozech, kde se osvětlení montuje až u stropu, kde vyšší teplota životnost zkracuje.

Témata: LED trubice, průmyslové led trubice, led trubicová svítidla, led zářivky | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2