Justin Bieber. Mladíček, který (ne)překvapil

Zadavatel: Studio Bambásek | 9.3.2014 | Politika, společnost

Praha (Pressweb) - Justin Bieber je velmi známá celebrita, zejména u náctiletých dívek. Narodil se v Kanadě. Ve 12 letech se zůčastnil pěvecké soutěže ve Stratfordu, kde vyhrál druhé místo. Netrvalo dlouho a Justin se začal tlačit do popředí diváků, hlavně díky videoklipům, které nahrávala jeho matka a umisťovala na internetu. Zanedlouho ho oslavila společnost Rapid Discovery Media.

Ke konci roku 2009 vydává Justin Bieber vydává svoji první studiovou nahrávku My World a nic už mu nestojí v cestě. Fanynky, hlavně náctileté holky z Justina šílí. Justinovi se splnil sen, kdy se z obyčejného kluka stal idol dívek po celém světě. Když se ovšem někdo dostane nahoru, musí si dávat velký pozor, aby nespadnul dolů nebo ještě níže. O Justinu Biebrovi poslední dobou neslýcháme v souvislosti s úspěšnými singly, ale pouze o jeho problémech s policií. Nejprve divokými jízdami v autě, kdy se následně potvrdila přítomnost drog a alkoholu  v krvi.

Justina propustili na kauci. Začátkem letošního roku, zavolali Justininovi sousedé na policii a stěžovali si, že jim známá celebrita se svými kamarády ničí dům. Policie se nespokojila pouze s běžným vyšetřováním a provedla v Justinově domě domovní prohlídku, kde našla kokain. Problémy má i s brazilskou policií kvůli grafitům a se švédskou policií, která v jeho autobusu našla opět drogy.

Justinova popularita šla velmi rychle dolů. Ze sladkého, dokolalého kluka a idolu dívčích srdcí a postupně změnila celebrita, které vlezla sláva rychle do hlavy. Více na www.justinbiebergames.info.

Témata: Justin Bieber | Region: Svět

Studio Bambásek s.r.o.