Jste právě v radostném očekávání?

Zadavatel: Magieprirody.cz | 8.2.2015 | Média, marketing

Praha (Pressweb) - Postupně nabíráte na váze, až jednoho dne zjistíte, že je vám vše malé? Nastal čas poohlédnout se po nějakém pohodlném těhotenském oblečení. Avšak nezapomeňte, že nejdůležitější je váš pocit, v čem se cítíte nejlépe. Každá těhotná žena může s rostoucím bříškem vypadat krásně nejen ve společnosti, ale i doma.

Dnes nabízejí těhotenské módní oblečení kamenné obchody, eshopy, tištěné katalogy, ale také módní přehlídky.
Skvělým základem těhotenského šatníku jsou bavlněná trička, těhotenské tuniky a pohodlné legíny, které lze doplnit bundičkou nebo kabátem či šátkem.  Pro zajímavější vzhled jsou na trhu také spousty kalhot se slim nohavicemi s rozšířeným sedem. Vzdát se džinoviny ženy nemusí ani v těhotenství, rifle se zvýšeným pasem a gumičkovým lemem umožňují přizpůsobit velikost kalhot těhotenskému bříšku.
Právě teď v zimním období se hodí kvalitní boty s pevnou podrážkou, nejlépe vyšší kozačky bez podpatku.
Kvalitní těhotenské oblečení je vyráběno z prodyšných přírodních materiálů, 100% bavlny, směsi vlny a hedvábí, dále rifloviny nebo třeba flauše.
V jarním a letním období budoucí maminky hojně využijí nabídku šatů a sukní, které by měly být  prodyšné a lehké. Například šaty ve stylu kimono s nabíranými rukávy, šaty s laclem, které lze upravovat pro pohodlí těhotenského bříška. Kraťasy by měly mít pás s gumou, aby netlačil na bříško.
Těhotné ženy by neměly podceňovat ani vhodný výběr spodního prádla, které by mělo mít kvalitní střih a správnou velikost. Podprsenky vyrobené z prodyšného a savého materiálu, bez výztuže, s vyšším středem a širšími ramínky jistě zaručí každé ženě pohodlí.
Dnes jsou na trhu také šaty svatební, společenské, s páskem či mašlí pod prsy, takže těhotné ženy mohou vypadat elegantně i jako nevěsty, na různých oslavách či akcích.

Obrázek uživatele Magieprirody.cz
marcol@email.cz