MBA – jistá šance na vyšší plat

Titul MBA – jistá šance na vyšší plat
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 9.12.2016 | Kariéra, vzdělávání

Praha (Pressweb) - Když se ekonomice daří, je správný čas usilovat o vyšší plat. Také se divíte, že dostávají přednost jiní? Pro vás jakoby kariéra zamrzla? Je to tím, že nemáte titul MBA. Ten vám zaručí další postup a možná i vytoužené místo špičkového manažera. Dnes už jen kvalitní vysokoškolské vzdělání nestačí. Musíte mít něco navíc. A tím je studium MBA neboli Master of Business Administration. MBA vám zajistí kariérní postup, protože je konkurenční výhodou. Podívejte se, kdo je dnes na nejvyšších manažerských pozicích, většina z nich má titul MBA.

Studium MBA je základ pro vaši kariéru

Studium MBA si můžete vybrat ihned po ukončení vysoké školy, ale lepší je jít nejdříve do praxe a potom studovat MBA jako postgraduální kurz. Právě účastníci z praxe ocení, kolik jim toho může studium MBA dát. Naučí se využívat a uplatňovat teoretické znalosti při řešení konkrétních úkolů. Navíc je ideální vybrat si určitou specializaci, která se vám bude přesně hodit pro vaši kariéru. Studium MBA  nabízí specializaci v těchto oborech, například strategické řízení, finančnictví, projektový management, mezinárodní právo nebo také specializaci pro řízení zdravotnických organizací.

Studium MBA má výhodu oxfordského vzdělávacího systému

Titul MBA je pro zaměstnavatele signálem, že máte teoretické znalosti a díky získaným manažerských dovednostem ze studia je dovedete využívat v praxi. Výukové programy MBA využívají tzv. oxfordský model, jenž je aplikací efektivních postupů z britského vzdělávacího systému. Studenti se zúčastňují prezenčních i online seminářů, využívají e-learningové programy a osobní konzultace s lektory. Studium MBA trvá obvykle jeden rok a je vedeno v českém jazyce. Studium MBA poskytuje v Česku také vzdělávací instituce European School of Business & Management, která byla oceněna evropskou akreditační komisí.

Témata: MBA, titul MBA, studium MBA, studovat MBA, získat titul MBA | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2