Rekonstrukce kanceláří na klíč

Nové kancelářské prostory
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 9.12.2015 | Stavebnictví

Praha (Pressweb) - Máte nevyhovující kancelářské prostory? Nemůžete se do svých kanceláří „vejít“ jak byste si představovali? Vrší se Vám v kanceláři různá provizorní řešení? Chtěli byste s celým týmem pracovat v příjemnějším a modernějším prostředí? Dosluhuje Váš kancelářský nábytek, koberce jsou ošlapané, technika funguje už jen z podstaty?

Obraťte se na odborníky na rekonstrukce kanceláří. Dokážeme proměnit šedou kancelářskou místnost v příjemné prostředí, kde se Vám bude pohodlně pracovat. Provedeme potřebné stavební úpravy a zrenovujeme všechny stavební součásti. Podle Vašich požadavků změníme starou budovu v novotou zářící prostor. Navrhneme optimální rozložení kancelářských prostor tak, aby pro Vás byly pohodlné nyní i později, pokud je budete potřebovat upravit. Vaše kanceláře zrekonstruujeme tak, že i v budoucnu je bude možné bezproblémově technicky inovovat.

Obraťte se na nás a sdělte nám své aktuální požadavky a případně i vize Vašeho rozvoje do budoucna. Společně zanalyzujeme Vaše dosavadní prostory a navrhneme Vám optimální řešení jejich rekonstrukce. Specializujeme se na rekonstrukci kancelářských prostor od začátku do konce, a tak po schválení návrhu zajistíme veškeré práce na samotné rekonstrukci kanceláří.

Nasmlouváme šikovné řemeslníky, provedeme hrubé stavební práce i zavedení všech potřebných inženýrských sítí, připravíme povrchy pro instalaci koberců i rozvodů informačních sítí. Provedeme kabelové rozvody elektrického proudu i datových sítí, nainstalujeme techniku a zařídíme nábytkem. Na Vás bude jen začít zrekonstruované kancelářské prostory užívat a cítit se v nich dobře. Neváhejte a obraťte se na nás s jakýmkoliv požadavkem. Rádi Vám zajistíme kompletní rekonstrukci Vašich kancelářských prostor včetně návrhu i vyřízená potřebných formalit.

Témata: nové kancelářské prostory, kancelářský prostor, rekonstrukce kanceláří | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2