Do nového roku s novými způsoby, jak spořit

Tak jako vždy na začátku nového roku mi přišel výpis ze spořicího účtu za uplynulý rok. Byla jsem zděšena, jak nízký úrok mi byl k mým mnohaletým úsporám připsán.
Zadavatel: GIT.cz | 9.1.2017 | Finance, ekonomika
ZLATO.cz -Jistota ve vlastních rukou
Autor fotografie:

Praha (Pressweb) - Vím, že se úrokové sazby pohybují na svém minimu, všude o tom čtu, slyším to ve zpravodajství, ale přece – když to člověk vidí černé na bílém u svého účtu a vlastních úspor, je to jiné. Je to osobní. Celý (produktivní) život hledáte způsoby, jak spořit, počítáte každou korunu, a když se vám konečně podaří něco nastřádat, tak zase usilovně zjišťujete možnosti, jak investovat. Chcete přijít na to, kam nejlépe investovat, abyste dosáhli maximálního zhodnocení peněz. Po dlouhém přemýšlení vyberete spořicí účet, protože neradi riskujete a máte určité zhodnocení peněz jisté. A hle, jaké je vaše překvapení, když po letech zjistíte, že vaše úspory leží vlastně ladem a úrok sotva pokryje (naštěstí rovněž nízkou) inflaci.  Je v takovém případě spořicí účet opravdu tím nejlepším spořením? Možná je na čase přehodnotit, jak spořit a kam nejlépe investovat. To, co jste dříve zavrhli (z různých důvodů), může být nyní výhodnější způsob, jak naložit s penězi. Třeba investování do zlata. Dříve vám vadilo, že investiční zlato vám nezaručí očekávané zhodnocení peněž. Ale jak se to v době fakticky téměř nulových úrokových sazeb liší od spořicích a termínovaných vkladů? U zlata budete mít navíc určitou (dlouhými lety prověřenou) jistotu, že hodnotu vašich úspor ochrání i v případě zlých časů. A určitě najdete i další způsoby, kam nejlépe investovat a jak spořit, abyste v aktuální situaci dosáhli maximálního zhodnocení peněz. Nabídka a podmínky jednotlivých produktů i vnější okolnosti (politický a ekonomický vývoj atd.) se mění. Je proto nutné čas od času změnit i to, jak budete spořit a kam budete investovat. Myslete na to na začátku nového roku a najděte si nové nejlepší spoření.

Témata: zlato, investiční zlato, investice do zlata, investování do zlata, spoření ve zlatě, spoření do zlata, zlaté spoření | Region: ČR

Global Internet Technology s.r.o. - GIT.cz
Žirovnická 1/2389