Andrle Sylor bude jednat s neziskovkami o spolupráci. Otevře i poslaneckou kancelář

Zadavatel: ASORKD | 9.1.2014 | Politika, společnost

Praha/Vysoké Mýto (Pressweb) - Poslanec PČR Augustin Karel Andrle Sylor (Úsvit) se v pondělí 13.1. společně s dalšími pardubickými poslanci zúčastní kulatého stolu s neziskovými organizacemi. Akce, kterou pořádá sdružení Boii se uskuteční od 10:00 v ABC klubu u akvacentra v Pardubicích. „Spolupráce s neziskovými organizacemi je velmi důležitá. V posledních letech dochází k obrodě občanské společnosti, která se začíná aktivizovat. Určitě stojí za povšimnutí, že v naší zemi neexistuje větší město, ve kterém by nepůsobilo nějaké občanské sdružení. Myslím, že tím občané vysílají samosprávám a představitelům tohoto státu signál, že nejsou pasivními občany, ale živě se o prostředí, ve kterém žijí, zajímají a chtějí jej pozitivně ovlivňovat.

Pondělní setkání s některými z nich je toho důkazem,“ řekl Andrle Sylor. Anna Frantalová ze sdružení Boii k cíli setkání řekla: „Program bude velmi pestrý. První částí bude samozřejmě diskuze o možnostech spolupráce. Na tu potom naváže i další program – zábavná soutěž s věcnými cenami o neziskovém sektoru pro poslance a podpis deklarace o spolupráci“ Nasavrcké Sdružení Boii je neziskovou organizací zaměřenou na prezentaci keltského dědictví, na rozvoj regionu a podporu dobrovolnictví a občanské společnosti.

Po zasedání s neziskovými organizacemi se uskuteční jednání s Krajskou hospodářskou komorou Pardubického kraje. Setkání poslanců se členy Hospodářské komory zorganizoval poslanec Martin Kolovratník (ANO).

V 17:00 Andrle Sylor otevře ve Vysokém Mýtě regionální poslaneckou kancelář. Ta se nachází přímo na náměstí Přemysla Otakara II., č.p. 186. „Dveře kanceláře budou otevřeny
všem občanům každé pondělí od 11:00 do 16:00,“ řekl Andrle Sylor s tím, že doba se může měnit v závislosti na zasedání sněmovny. Proto bude vhodnější, když si občané s poslancem předem dohodnou setkání a to na tel.: 603 591 563 nebo na tel.: 737 939 104.

Více info o sdružení Boii: www.boii.cz

Témata: Andrle Sylor, občanské sdružení Boii | Region: Pardubický kraj

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

ASORKD

Karolíny Světlé 5
110 00 Praha 1
Kontaktní osoba: Ing. Martin J. Kadrman
Viceprezident
martin@kadrman.eu
+420 737 939 104
Poradenská činnost sdružením, která bojují za záchranu a rozvoj kulturního dědictví na území ČR. Cílem je zefektivnit boj občanských iniciativ za zachování kulturního dědictví a výraznou měrou se podílet na zvýšení úspěšnosti záchranných či rozvojových projektů.
Asociace sdružení pro ochranu a rozvoj kulturního dědictví ČR
Karolíny Světlé 5
110 00 Praha 1
Česká republika
prezidium@asorkd.cz