Jak AAAPOPTAVKAFUNGUJE.CZ? Aneb jak jsou poptávající a dodavatelé spokojeni s našimi službami?

Zadavatel: AAA POPTÁVKA.CZ, s.r.o. | 17.9.2013 | Obchod, e-commerce

Praha (Pressweb) - S přibývajícími službami a produkty jsme pro Vás připravili i zcela nový projekt, který by Vám měl především názorně ukázat výsledky letité práce týmu našeho poptávkového systému AAAPOPTÁVKA.CZ skrze názory nikoho jiného než přímo Vás, naše poptávající uživatele a také dodavatele našeho projektu.

V uplynulých dnech jsme vypustili na svět zcela novou internetovou stránku, která Vám umožní vidět náš poptávkový systém očima našich poptávajících a dodavatelů.

Neboť kladné avšak nezkreslené reference jsou tím nejlepším důkazem kvality poskytovaných služeb, dovolujeme si Vás pozvat na unikátní prohlídku referencí a názorů právě na naši práci a poptávkový systém AAAPOPTÁVKA.CZ jako celek.

Podívejte se sami na zkušenosti jednotlivých dodavatelů a jejich názory na služby poptávkového systému AAAPOPTÁVKA.CZ na stránkách www.aaapoptavkafunguje.cz.

Témata: AAAPOPTÁVKA.CZ | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

AAA POPTÁVKA.CZ, s.r.o.

Karla Engliše 519/11
150 00 Praha 5
Kontaktní osoba: Pavel Matoušek
Jednatel společnosti
matousek@aaapoptavka.cz
Obrázek uživatele aaapoptavka.cz
Naše internetová společnost AAA POPTÁVKA.CZ, s.r.o., byla založena v roce 2006 a v dubnu 2007 byl spuštěn poptávkový systém AAAPOPTÁVKA.CZ. Od spuštění projektu až do dnešního dne se nám podařilo vybudovat stabilní fungující společnost, která je největším poskytovatelem poptávek v České republice.... vice ›
AAA POPTÁVKA.CZ, s.r.o.
Karla Engliše 519/11
150 00 Praha 5
Česká republika
nfo@aaapoptavka.cz
Tel: +420 225 067 979