Zařiďte si stěhování bytů bez starostí

Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 9.1.2014 | Služby

Praha (Pressweb) - Každý ví, jak nepříjemné je stěhování. Říká se s trochou nadsázky, že lepší je vyhořet, než se stěhovat. Ale záleží na tom, jakou firmu si pro stěhování bytů vyberete. Samozřejmě, že většinu práce musíte zvládnout sami. To znamená vše roztřídit, zabalit a připravit na odvoz.  Stěhovací firma vás však může zbavit mnoha starostí. Dokáže vám poskytnout zdarma krabice a balicí materiál, takže nemusíte obcházet obchody a shánět krabice, kde se dá. Na www.arslan.cz se také dozvíte, že stěhování bytů může být opravdu s minimem starostí. Předem vás navštíví pracovník firmy a poradí, jak co zabalit, aby stěhování bylo co nejrychlejší.

U stěhování bytů vše chcete zvládnout rychle, co nejméně toho rozbít a neutratit moc peněz. Vyplatí se najmout stěhovací firmu, která má zkušenosti a ví, jak zacházet s předměty, které jsou pro vás cenné. Některé firmy vás stěhují jen ve všední den, ale pro vás to výhodné moc není. Rádi si vyberete firmu, která vás bude stěhovat o víkendu či ve svátcích a nebude za to chtít žádný příplatek. Vy tak budete mít dost času se připravit a zabydlit nový byt. U stěhování bytů je největší problém všechno rozmontovat a pak zase dát dohromady. Ale jsou firmy, které to udělají za vás. Zvládnou i drobné opravy, které souvisí se stěhováním.

A co víc? Existují firmy, které vás přestěhují o dovolené, a vy přijdete do hotového bytu. Nabízejí stěhování bytů, kanceláří, knihoven i archivů. Můžete se s nimi domluvit, kam postaví nábytek, abyste měli co nejméně práce s jeho rozmístěním. A vám zbyde jen práce s vybalováním a ukládáním do skříní. Pomohou vám s odpojením a zapojením elektroniky. Kdo se v tom nevyzná, určitě takovou pomoc rád přijme. A jestli je vaší adresou Praha, můžete mít při stěhování bytů další výhody. Firma Arslan vám po Praze neúčtuje najeté kilometry. Takové stěhování bytů si každý určitě nechá líbit.  

Témata: stěhování bytů | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Kontaktní osoba: Alena Špinarová
Vedoucí kanceláře
pressweb@krotiteleseo.cz
Obrázek uživatele SEO Services
SEO Services, s.r.o.
Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Česká republika
pressweb@krotiteleseo.cz
Tel: +420 24174300