Nový obchod s motorkářským vybavením Korecz.cz

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 9.1.2014 | Auto-moto, logistika

Hradec Králové (Pressweb) - Hledáte kvalitní vybavení na motorku? Prohlédněte si nabídku obchodu Korecz.cz, který prodává značkové rukavice, nepromoky a kukly KORE. Bez rukavic se neobejde žádný začátečník ani zkušený motorkář. Pořídíte zde rukavice dlouhého i krátkého střihu, ve kterých bude řízení maximálně pohodlné. Zapomeňte na otlaky nebo mozoly, s profi rukavicemi se stanou minulostí.

Rukavíce na motorku KORE vás zaujmou nejen svým střihem, ale také barevným provedením. Máte zde možnost koupit červené, žluté nebo třeba modré rukavice. Perfektně vypadají také černobílé nebo celé černé modely. Rukavice budou pohodlné ženám i mužům. V nabídce najdete modely pro letní i zimní měsíce.

Z dalšího sortimentu obchodu www.korecz.cz bychom vám rádi doporučili zmíněné nepromoky nebo kukly. Nepromok má podobu pláště nebo kombinézy. Přehazuje se přes svrchní oblečení, kterému tak brání v provlhnutí. Kukla je příjemná v chladných i teplých měsících. Je velmi prodyšná a zamezuje tak zbytečnému pocení.

Témata: motorkářské vybavení, rukavíce na motorku | Region: ČR

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1