Automatické brány a vrata zabezpečí vjezdy i u velkých areálů

Automatické brány a vrata
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 8.11.2020 | Průmysl, energetika

Praha (Pressweb) - Máte rozsáhlý pozemek a hodláte ho zabezpečit? Ale jakou má funkci. Nic se tam neděje nebo je často využíván a je nutné zabezpečit vjezdy a výjezdy bez pomoci vrátného? Pak se hodí automatické brány a vrata. Dne už opravdu není nutné, aby si vstup každý zajišťoval manuálně. O vše se postará automatika. Automatický bránový vjezd je vhodný tam, kde je prostor na obou stranách vjezdu. Posuvné nebo pojezdové křídlo se zasune na jednu stranu. Systém automatických vrat se uplatní v místech, kde jsou u vjezdu objekty po obou stranách, a není prostor, kam křídlo zasunout.

Brány a vrata? Vyberte si typ, který je pro vás nejvhodnější

Brány a vrata? Posuvná křídla se dělí na samonosná a pojezdová. Samonosné křídlo se posunuje pomocí vozíku, který je umístěn na pevně ukotveném sloupku. Tento systém je výhodný v místech, kde hodně sněží nebo kde vítr prohání listí. Křídlo se pohybuje asi 10 centimetrů nad terénem a není nutné prostor pod ním čistit. Pojezdové křídlo se na rozdíl od samonosného pohybuje po kolečkách v kolejnici nebo po betonu a vyžaduje, aby byl prostor čistý a zbavený překážek. Brány a vrata mají svá pro a proti a je důležité každý systém přizpůsobit konkrétnímu místu.

Automatické brány a vrata se dají dálkově ovládat

Už jste si vybrali v kategorii brány a vrata? Ať už zvolíte jakýkoli automatický výrobek, vždy vám to usnadní obsluhu vjezdu a často se zlepší i organizace práce. Vaši pracovníci budou pohodlně vjíždět a vyjíždět na svůj vlastní kód. Dálková ovládání těchto zařízení umožňují vložit do paměti stovky kódů. Automatické vjezdy lze ovládat i pomocí GPS a chytrého telefonu. Jsou navíc i bezpečná, protože obsahují senzory, které pohybující se křídlo zastaví, když je v cestě nějaká překážka. Automatické vjezdy oceníte i u rodinného domu. Už nemusíte za deště vylézat z auta, ale pohodlně vjedete rovnou až do garáže.

Témata: brány, vrata, automatické brány, oplocení, kovovýroba | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.