Stylové a kvalitní kabáty Alpine Pro

Zadavatel: BEOM.cz | 9.11.2017 | Obchod, e-commerce
Outlet-Alpine.cz
Autor fotografie:

Stylové kabáty prvotřídního, českého, značkového výrobce Alpine Pro jsou pro Vás připraveny za outletové ceny! Vybírat můžete z nepřeberného množství modelů pro celou rodinu. Skladem jsou pro Vás jak dámské kabáty Alpine Pro, tak i pánské modely, nebo hřejivé kousky pro děti!

Outdoorové kabáty Alpine Pro

Jaká je výhoda právě těchto značkových kabátů? Jsou z ultralehkých materiálů a přitom vynikají absolutně dokonalou odolností. To znamená, že ve světě outdooru obstojí na jedničku. Díky paropropustnosti a voděodolnosti vysokých hodnot jsou ideální do vlhkého a mrazivého počasí, kdy často prší, nebo sněží. Ani ve vysokých nadmořských výškách, při Vašich toulkách přírodou, nepropustí mrazivou zimu do útrob Vašeho těla a udrží ho v komfortní tělesné teplotě tak, abyste si užili každý svůj krok v přírodě. Z designových modelů můžete vybírat nejen zimní kabáty Alpine Pro, ale i sofstshellové varianty. Ty jsou velmi oblíbené prakticky po celý rok.

Co se týká funkčnosti, značka Alpine Pro se vyznačuje například hřejivou výplní Hi-Therm, antialergenními dutými vlákny, impregnačním zátěrem a dalšími inovativními vychytávkami. Samozřejmostí jsou zúžené lemy, odnímatelné kapuce nebo podlepené švy a zipy, kterými nepronikne vlhko ani zima.

Designové a moderní kabáty Alpine Pro

Pokud pak hledíte na to, že chcete nový kabát nejen pro své sportovní a outdoorové aktivity, ale i do městského ruchu pro běžné volnočasové nošení, obstojí na jedničku kabáty Alpine Pro také. Moderní a nadčasové zpracování, kvalitní materiály, pohodlné a slušivé střihy a v neposlední řadě mladistvé barevné zpracování pro všechny generace. Právě takovou nabídku naleznete na českém internetovém obchodě Outlet-Alpine.cz, který nabízí široký sortiment za skvělé, outletové ceny. Veškeré modely jsou skladem a čekají, až si je objednáte!

Témata: kabáty Alpine Pro | Region: ČR

BEOM.cz

Kontaktní osoba: Beom.cz
tereza@beom.cz