Ostravská autopůjčovna dodávek

Zadavatel: Wobsah s.r.o. | 8.11.2015 | Auto-moto, logistika

Praha (Pressweb) - Autopůjčovana Ostrava je zajímavá především pro klienty, kteří mají zájem o zapůjčení spolehlivých dodávek. Půjčovna dodávek Ostrava působí pod křídly společnosti BORENT. Tato firma zajišťuje půjčovnu aut a dodávek v Moravskoslezském kraji.

Vozy pro fyzické osoby i podnikatele

Půjčovna působí v Ostravě a v okolních městech. V Moravskoslezském kraji nabízí svoje služby také půjčovna dodávek Kopřivnice a půjčovna dodávek Nový Jičín. Vozy k pronájmu jsou určeny pro fyzické osoby i podnikatele. Na výběr je krátkodobý a dlouhodobý pronájem.

Prověřené vozy

Autopůjčovna Ostrava nabízí pouze prověřené vozy. Vozový park je velice široký. Autopůjčovna Ostrava si klade za cíl, aby si z nabídky vozů vybral opravdu každý. K dispozici jsou dodávky a osobní automobily. Pro náročnější zákazníky je připraveno například Audi Q5 a Audi A6. Mezi další osobní auta k pronájmu patří Škoda Octavia, Škoda Fabia, Volkswagen Golf a Fiat Panda.

Půjčovna dodávek Ostrava

Každého zákazníka oslní pestrý výběr dodávek. Stejně široký výběr nabízí také půjčovna dodávek Kopřivnice a půjčovna dodávek Nový Jičín. Dodávky jsou připraveny pro zákazníky, kteří potřebují odvézt velký náklad. Autopůjčovna Ostrava má v nabídce dodávky s nosností nad 1,5 tuny. Délka úložného prostoru je vždy kolem 4 metrů. Uspokojení svých potřeb naleznou i zákazníci, kteří chtějí přepravovat větší počet osob. Tito klienti si mohou pronajmout například Mercedes Viano. Mercedes Viano je schopný pohodlně přepravit až 9 dospělých osob.

Přijatelné ceny a spolehlivý servis

Mnoho zákazníků si potřebuje zapůjčit dodávku během volných dní. Proto je Autopůjčovna Ostrava v provozu také o víkendech a svátcích. Všichni klienti se mohou těšit na spolehlivý servis a mnoho výhod. Za zmínku stojí například dálniční známka v ceně pronájmu. Pojištění a asistenční služby jsou samozřejmostí.