Novicom představí svá řešení na SecTec konferenci OCHRANA SCADA SYSTÉMŮ V PRAXI

Zadavatel: Novicom, s.r.o. | 9.10.2018 | Telekomunikace, IT

V úterý 16. 10. 2018 se v Bratislavě koná odborná konference s názvem Ochrana SCADA systémů v praxi.

Konferenci pořádá společnost SecTec, Novicom Channel Partner, ve spolupráci se společnostmi FLOWMON, CORPUS, NOVICOM, CITADELO, KASPERSKY LAB a FORCEPOINT.

Za Novicom na konferenci přispěje Vítězslav Šavel, Channel Development Manager, přednáškou s názvem “Visibilita síťových zařízení a správa přístupu (NAC) v hybridních IT/OT sítích (Novicom BVS a AddNet)”.

Program celé konference:

Účastníci konference získají přehled jak přistupovat k budování kybernetické ochrany kritické infrastruktury, od úvodní analýzy prostředí přes efektivní monitorovací, řídící a bezpečnostní nástroje, až po efektivní model pravidelného kybernetického vzdělávání obslužného personálu. Nebude vynecháno ani téma účinného prověřování kybernetické kondice prostřednictvím řízených penetračních testů.

Registrace na konferenci:

Témata: SCADA, Kyberbezpečnost, kybernetická bezpečnost, ochrana sítě, ochrana dat, AddNet, BVS, Visibilita sítě, Řízenísítě, síťová správa | Region: Slovensko

Novicom, s.r.o.

Třebohostická 14
Kontaktní osoba: Sylva Šavlová
Marketing & PR Manager
sylva.savlova@novicom.cz
Obrázek uživatele Novicom
Novicom, s.r.o. je česká soukromá společnost, která zaujímá významné postavení v oblasti tvorby nástrojů pro monitoring, správu a bezpečnost informačních technologií (IT) a komunikací. Zaměřuje se na vývoj řešení pro efektivní, spolehlivé a bezpečné fungování rozsáhlých a distribuovaných sítí.... vice ›
Novicom, s.r.o.
Třebohostická 14