V Příbrami je možné se ubytovat mnohem lépe

Nově zrekonstruovaný tříhvězdičkový hotel Belvedere Příbram se nachází v centru nové části města. Pro hosty je připraveno celkem 43 dvoulůžkových pokojů a 1 apartmá (celková kapacita je 100 osob).
Zadavatel: Wobsah s.r.o. | 8.9.2014 | Cestování, gastronomie

Příbram (Pressweb) - Každý pokoj má vlastní sociální zařízení, je vybaven televizorem s příjmem satelitního signálu, telefonem a připojením na internet. Je možné si dokonce zvolit kuřácký nebo nekuřácký pokoj. Hostům nabízí absolutní soukromí a komfort.

Kapacita až 1 000 osob!

Zajímavé na hotelu je, že k němu patří divadlo a kino a současně také velký estrádní sál s kapacitou až 1000 osob. Hotel je tedy ideálním místem nejen pro dovolenkové ubytování, ale jistotu kvalitního zázemí zde najdou i firmy, které hledají místo pro pořádání firemních akcí, konferencí apod. V hotelu je možné pořádat i svatby, rauty, plesy a další. Při objednávce ubytování pro skupiny nabízí hotel slevu. Rezervaci ubytování je možné provést telefonicky na 318 625 743, e-mailem na booking@belvedere-hotel.cz či vyplněním formuláře na oficiálních stránkách hotelu.

Kavárna, restaurace i diskotéka

Hotel Příbram patří do skupiny těch, ve kterých se každý host musí cítit jako doma. Pobyt zpříjemňuje příjemná obsluha recepce (ta je hostům k dispozici 24 hodin denně). Všem hostům je během pobytu k dispozici kavárna, restaurace s celodenním provozem a jistě potěší i večerní diskotéka. Hotel má z hlediska podnikání výletů do okolí skvělou polohu. Hosté mohou poznávat centrum města a pohodlně vyrážet poznávat i okolí. Nachází se zde řada značených turistických tras. Milovníky vody potěší, že hned naproti hotelu (cca 200m) se nachází Aquapark Příbram.

Pokud tedy ubytování Příbram, tak jedině Hotel Belvedere Příbram! Nabízí maximální spokojenost.

Témata: ubytování Příbram, Hotel Příbram | Region: Středočeský kraj