Kuchyně na míru za rozumné ceny

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 8.8.2020 | Služby

Kuchyně na míru už dávno nejsou nedostupnou nebo velice drahou variantou, jak vylepšit svůj dům či byt. V mnohých okamžicích jsou nakonec natolik přístupné, že s nimi lze vyřešit prostorové problémy v menších domácnostech, a navíc ušetřit spoustu peněz za dodatečné odborné úpravy u kupovaných před montovaných sestav.

Kuchyně na míru všech barev a odstínů

Hned první důležitou možností, proč se lidé obrací k výrobě kuchyní na míru je pochopitelně volba libovolných materiálů a barev. Stále jsou v popředí oblíbené dekory dřeva a pro modernější a dražší kuchyně se mnohdy volí výroba pomocí pravého dřeva. Dražší kuchyně jsou navíc tvořeny z takzvaného masivu, což jsou konstrukce skříněk tvořeny z jediného kusu dřeva, v němž je absence jakýchkoliv pojiv a šroubů. Takový kus nábytku je pak pochopitelně mnohem kvalitnější, ale zároveň dražší.

Další oblíbené materiály jsou například kamenné, především mramorové desky na pracovních plochách, které jsou příjemně chladivé a většina upravovaných surovin se na ně nelepší a nedělá potíže. Umývací prostory a pracovní prostory rovněž často kuchyně na míru mají navrženy v nerezovém kovovém provedení.

Jak probíhá konstrukce kuchyně na míru

O konstrukce kuchyní na míru se většinou starají specializované společnosti jako například kuchyne-pavlik.cz, které jsou prezentovány především dlouhou tradicí na trhu a zástupem spokojených klientů. Základním kamenem spolupráce je naměření prostor, do kterých se bude kuchyně montovat a následně výběr různých materiálů, vzorů a barev pomocí vzorníků. Po takovém předvedení pak přichází digitální vizualizace kuchyně a v případě, že vás navržená kuchyň zaujme pak konečně začne samotná řemeslná práce a finální příprava. Většina společností navíc hotovou konstrukci doručí k vám domů a odborně ji sestaví přímo na místě.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484