Služby, které nabízí moderní kanceláře

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 8.8.2020 | Reality, bydlení

Dříve se na realitní kanceláře pohlíželo jako pouze pro partnery pro případy nákupu a prodeje v oblasti realit. Jenže v posledních letech se stejně jako u ostatních služeb posunul i u realit trend směrem mnohem obsáhlejších nabídek pro své klienty. Co vám dnes realitní kanceláře nabídnou?

Správa nemovitostí a činžovních domů nejen pro podnikatele

Jedná se o poměrně mladou službu, o kterou se neustále zvyšuje klientský zájem. Jednoduše jde o to, že realitní kancelář dostane plnou moc k zastoupení v oblasti nakládání s nemovitostí pro účely obsazení a pronájmů. Důvod je naprosto jednoduchý. Za přesně dané platby totiž realitní kancelář kompletně zajišťuje a zabezpečuje provoz vaší nemovitosti, a to včetně takových náležitostí jako je platební styk s klienty anebo řešení problému s neplatiči a nájemníky poškozujícími majetek. Jako správa činžovních domů tato služba dokáže obstarat i desítky ubytovacích jednotek a ulehčit tak nejednomu druhu podnikání.

Úklid a stěhování rovněž není žádný problém

Realitní kanceláře navíc mimo nakládání a transferů nemovitostí nabízejí i spoustu služeb, které vyloženě slouží k jejich užívání a údržbě. Moderní kanceláře jako například pražská happyhouserentals.com je schopna svým klientům nabídnout ohromný sortiment nabídek bytů a domů k prodeji i nákupu a k tomu nespočet menších služeb, které mnohdy zákazníci nečekaně ocení. Patří mezi ně i takové služby jako může být úklid prostorů, jejich technologická údržba či například hlídání pozemků a objektů. Realitní kanceláře tak dnes nejsou jen nástrojem k prodeji a nákupu nemovitostí, ale také k jejich kompletnímu užívání podle potřeb klienta. Služby správy nemovitostí přitom ocení především podnikatelé ve větších městech s vysokým zájmem o ubytování.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484