Papírové obaly pro všechny drobné provozovny i pro fastfoody!

Zadavatel: BEOM.cz | 7.6.2017 | Obchod, e-commerce
Xobaly.cz
Autor fotografie:

Vybíráte internetový obchod, kde byste za výhodnou cenu nakoupili papírové obaly pro svou provozovnu? Pak právě český e-shop Xobaly.cz nabízí široký sortiment s různými druhy a samozřejmě za bezkonkurenční velkoobchodní ceny! Stačí si jen vybrat z přehledné nabídky a z pohodlí Vaší kanceláře, či z domova objednat zásobu, která bude Vaším zákazníkům sloužit při nákupu dobrot každý den.

Pizza krabice za hubičku

Pizza je jedním z nejoblíbenějších pokrmů našeho národa. Jedná se o pochutinu, která je v dnešní době k dostání již nejen v oblíbených pizzeriích, ale i v mnoha bistrech, fast foodech či v klasických restauracích. Oblíbenou variantou je i rozvoz pizzy domů, či zabalení s sebou. Abyste mohli svým zákazníkům toto přání splnit, je třeba mít v zásobě pod prodejním pultem kvalitní pizza krabice! Zde si můžete vybrat různé druhy a velikosti.

Ty nejlepší sladkosti skrývají dortové krabice

Každá dobrá cukrárna a stejně tak i domácí cukrářka nabízí svým zákazníkům krásně zdobené pochutiny. Pro transport dortů i svatebních výslužek pak slouží klasické i zdobené dortové krabice, které jsou z tvrzeného kvalitního materiálu, který se nerozmáčí a drží pevně svůj tvar, aby se dort, ani další uložené pochutiny nepoškodily.

Papírové talíře a papírové tácky na festival i na grilovačku

Ať už vlastníte pojízdný stánek s občerstvením a navštěvujete kdejaké městské slavnosti, festivaly, nebo výstavy, nebo jen často pro své přátele pořádáte na své zahrádce grilovačky, jistě se Vám bude hodit slušná zásoba talířů a tácků na jedno použití. Jednorázové papírové talíře a papírové tácky jsou vhodné nejen na kus steaku nebo na klobásu, ale také si zde můžete vybrat varianty na hranolky, nebo na tolik oblíbenou grilovanou zeleninu. V nabídce je skladem pestrý sortiment různých druhů a velikostí, stačí si jen vybrat a z pohodlí nakoupit přes internet.

Témata: papírové obaly, pizza krabice, dortové krabice, papírové talíře, papírové tácky | Region: ČR

BEOM.cz

Kontaktní osoba: Beom.cz
tereza@beom.cz