Výprodej skladových zásob se nyní vyplatí

Výprodej skladových zásob
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 8.5.2020 | Auto-moto, logistika

Praha (Pressweb) - Nouzový stav nám zadrhnul ekonomiku, ale vše už je na dobré cestě. Teď je výhodné využít výprodej skladových zásob, protože lze nakoupit palety za výhodné ceny. Zboží už začíná pendlovat po celé Evropě a k tomu je dobré mít k dispozici zásoby palet. Jaro obchodu nepřálo, ale dá se očekávat, že trh je hladový a bude se chtít znovu dostat do dobré kondice. Doba přeje připraveným. Nedostatek palet může firmám způsobit problémy, protože nevypraví zboží včas a obchodníci si mohou nalézt jiné partnery. Udělejte si strategickou zásobu, abyste nebyli zaskočeni.

Výprodej skladových zásob – buďte připraveni na rozjezd ekonomiky

Výprodej skladových zásob je šance nastartovat ekonomickou aktivitu s nízkými náklady. Proč čekat, až vám palety vykoupí konkurence? Budete snad otálet, až se výroba palet obnoví? To může nějaký čas zabrat, a vy ztratíte náskok. Ve chvíli, kdy se rozjíždí ekonomika, je chyba propásnout příležitost. Můžete předpokládat, že oslabený trh nebude chtít tak velké objemy zboží, ale i tak bude velká konkurence. Výprodej skladových zásob nebude trvat věčně. Vyberte si firmu s paletami, u které nakoupíte nejvýhodněji. Je dobré vědět, že při odběru většího množství palet, lze domluvit i slevy.

Výprodej skladových zásob ve firmě Europal Tůmovka

Výprodej skladových zásob nabízí také firma Europal Tůmovka z Kojetic u Prahy. V nabídce jsou nové i použité palety, které splňují české i mezinárodní normy. Pokud potřebujete transportovat zboží po Evropě, musíte mít europalety od certifikovaného výrobce. Europaleta má rozměry 1200 x 800 x 144 milimetrů, je čtyřcestná, to znamená, že vidlice vysokozdvižného vozku ji mohou nabírat ze čtyř stran. Je vyrobená z jehličnatého nebo listnatého dřeva, vlhkost výrobku nesmí přesáhnout 22 procent. Je sestavena z přířezů, svlaků a špalíků, má ložnou a podlahovou plochu.

Témata: palety, dřevěné palety, prodej palet, výprodej palet, výprodej dřevěných palet | Region: Praha

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2