Společnost BroadSoft rozšiřuje aplikace sjednocené komunikace mobile-first a portálové aplikace řízené UC-One

Zadavatel: Marketwired, LP. | 8.3.2016 | Telekomunikace, IT

UC-One Connect optimalizuje zkušenosti uživatelů mobilních zařízení; UC-One Communicator rozšiřuje plně funkčního klienta UC Client na prohlížeč CHROME; portál UC-One Enterprise Portal podnikům umožňuje vlastní řízení služeb UC-One

GAITHERSBURG, MD--(Marketwired / Pressweb - 7. března 2016) - BroadSoft, Inc. (NASDAQ: BSFT),poskytovatel globálního sjednoceného komunikačního softwaru jako služby (UCaaS), dnes oznámil uvedení tří nových aplikací UC-One®. První dvě z nich řeší různé potřeby komunikace a spolupráce současných mobilních pracovních sil. Třetí aplikace, UC-One Enterprise Portal, umožňuje správcům IT a koncovým uživatelům přímé řízení služeb UC-One. Tyto aplikace byly představeny na veletrhu Enterprise Connect 2016 ve floridském Orlandu.

Tyto aplikace znovu potvrzují strategii UC společnosti BroadSoft zaměřenou na aplikace mobile-first a uživatelské zkušenosti pro koncové uživatele, podnikové správce IT a poskytovatele služeb. UC-One je sada služeb sjednocené komunikace společnosti BroadSoft, která spojuje podnikové ústředny PBX, HD hlasové a video služby, podnikové adresáře, záznamy hovorů, instant messaging a přítomnost, službu jednoho čísla a konferenční hovory a spolupráci My Room. Tyto kritické služby se nabízejí bez ohledu na typ mobilního zařízení uživatele nebo typ připojení. Díky přístupu mobile-first a zaměření na uživatele společnosti BroadSoft mohou podnikoví uživatelé odkudkoli pracovat efektivněji, a to kdykoli a s jakýmkoli zařízením.

UC-One Connect

Aplikace UC-One Connect, navržená pro chytrý telefon jako uživatelská aplikace pro sjednocenou komunikací, se zaměřuje především na mobile-first aplikaci pro messaging pro podnikové uživatele, která spojuje jednotlivý a skupinový hovor (IM), hlasové volání, nastavení hovorů, jako je přesměrování a DND, a přítomnost. Aplikace UC-One Connect je optimalizovaná pro platformy iOS a Android a integruje se do podnikového adresáře, který podnikovým uživatelům umožňuje snadné a rychlé spojení s kolegy.

Ve druhé polovině roku 2016 chystá společnost BroadSoft další aplikaci mobile-first, která zjednodušuje spojování plánovaných schůzek, jako jsou tradiční konferenční hovory a prostředí UC-One pro spolupráci, nazvané My Room, když jste na cestách.

UC-One Communicator pro Chrome

UC-One Communicator je plně funkční klient sjednocené komunikace společnosti BroadSoft,  který uživateli poskytuje přístup ke všem službám UC-One. UC-One Communicator pro Chrome, který již podporují zařízení PC, Mac, chytré telefony a tablety, rozšiřuje dosah platformy na Chromebooks s přístupem WebRTC k hlasovým a video nástrojům, chatu a nástrojům pro spolupráci, jako je sdílení počítačů a aplikací. Aplikace UC-One Communicator pro Chrome poskytuje intuitivní a integrované uživatelské zkušenosti pro řešení veškerých schopností UC-One a současně se integruje do Google Apps for Work.

UC-One Enterprise Portal

UC-One Enterprise Portal umožňuje podnikovým koncovým uživatelům a správcům řídit služby UC-One přímo, aniž by byl nutný zásah poskytovatele služby. UC-One Enterprise Portal je spojen s funkcí UC-One, která umožňuje samostatné řízení uživatelem, podnikovou správu a konfiguraci poskytovatele služeb pro rychlé a snadné šíření a řízení nabídek UC-One od počátku až do konce. Portál obsahuje nástroje pro řízení reklamy, přesunů a změn pro uživatele a služby, pro aktualizaci atributů FMC, řízení charakteristik počítačového zařízení a provádění místních konfigurací, sledování a analýzy.

„Jak potvrdil náš nedávný globální průzkum v podnicích, sjednocená komunikace a mobilita se stávají synonymy, aby bylo možné splnit potřeby komunikace a spolupráce pracovních sil narozených ke konci minulého tisíciletí, které čím dál více využívají mobilní zařízení a jsou rozšířené v různých částech světa,“ řekl Taher Behbehani, vedoucí pro digitální aplikace a marketing společnosti BroadSoft. „Aplikace UC-One poskytují sjednocení pevných a mobilních telefonních sítí (FMC), protože podnikoví uživatelé mohou například zahájit IM Chat ze svého mobilního zařízení, jedním kliknutím ho změnit na hovor, poté bez problémů přesunout na video telefon nebo Chromebook a relaci rozšířit na video konferenci více stran.“

Aplikace UC-One si budete moci prohlédnout ve stánku společnosti BroadSoft na veletrhu Enterprise Connect (č. 1229). Chcete-li získat další informace o tom, jak mohou podniky díky aplikacím UC-One  zvýšit produktivitu pracovních sil, navštivte BroadSoft UC-One.

O společnosti BroadSoft:

Společnost BroadSoft je předním dodavatelem cloudového softwaru a služeb, které umožňují poskytovatelům služeb mobilních, pevných a kabelových sítí nabízet sjednocenou komunikaci (UC) prostřednictvím jejich IP sítí. Hlavní komunikační platforma společnosti umožňuje zajištění řady podnikových a spotřebitelských telefonických komunikací, zasílání zpráv a kolaborativních komunikačních služeb, a to včetně pobočkové telefonní ústředny (PBX), videohovorů, textových zpráv a sblížených služeb mobilních a pevných linek. Další informace naleznete na webu http://www.BroadSoft.com.

Vztahy s investory:

33177 Miami, Florida
Kontaktní osoba: Marketwired Client Services
cs@marketwired.com
About MarketwiredMarketwired advances the way the world communicates. Serving more than 11,000 clients worldwide through 20 offices on four continents, Marketwired is a dominant distributor of company news releases and other communications. Marketwired electronically delivers global news and... vice ›
Marketwired
13818 SW 152nd Street, # 374