V představenstvu AutoSAP nově Jiří Socha

Zadavatel: TÜV SÜD Czech | 8.1.2018 | Auto-moto, logistika
Autor fotografie:
TÜV SÜD - Jiří Socha

Praha (Pressweb) - Novým členem představenstva Sdružení automobilového průmyslu (AutoSAP) byl na valné hromadě zvolen ředitel divize AutoService a prokurista společnosti TÜV SÜD Czech Jiří Socha. Dalším členem představenstva se stal jednatel výrobce přívěsů Agados Petr Ostrý.

V 11členném orgánu nahradili generálního ředitele Brano Group Pavla Juříčka a Martina Šustka z Tatra Trucks.

Sdružení rovněž oznámilo, že zahájilo práce na společném vzdělávacím projektu pro členské firmy. Projekt v hodnotě 20 milionů korun je financovaný z Operačního programu Zaměstnanost z výzvy Vzdělávání – společná cesta k rozvoji.

Členy Sdružení automobilového průmyslu je více než 150 firem z oboru.

Sdružení automobilového průmyslu (AutoSAP) vzniklo 27. června 1989 podpisem Smlouvy o Sdružení organizací automobilového průmyslu sedmnácti organizacemi jako sdružení bez právní subjektivity. Právní subjektivitu získalo zápisem do podnikového rejstříku dne 19. června 1991, na základě “Společenské smlouvy o Sdružení automobilového průmyslu.

Témata: TÜV SÜD | Region: ČR

TÜV SÜD Czech

Novodvorská 994/138
Kontaktní osoba: Štefánia Recskyová
PR & Marketing Manager
stefania.recskyova@tuv-sud.cz
+ 420 239 046 807
Obrázek uživatele TÜV SÜD
Jsme vedoucí společností v oblastech inspekce, certifikace a testování systému, procesů, výrobků a služeb. Rozsah našich aktivit zahrnuje také konzultační, schvalovací, expertní činnosti a vzdělávání ve všech odvětvích průmyslu a služeb.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Novodvorská 994/138