Datové centrum – to je úspora nákladů

Datové centrum úspora nákladů
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 8.1.2018 | Média, marketing

Praha (Pressweb) - Jestliže jste se už dostali do fáze, kdy přemýšlíte o úspoře nákladů na vaše IT oddělení, dříve nebo později vás napadne datové centrum. Už jste totiž zjistili, že neustálá obnova serverů a další počítačové techniky, například energetických záloh a chlazení, je příliš nákladná. Stejně vysoké jsou náklady na platy personálu, a vy vlastně nevíte, zda ho plně využijete. Některé opravy jsou zdlouhavé a každý výpadek serveru vás stojí hodně peněz. Co kdybyste si jednoduše servery pronajali, stejně tak službu administrátorů? A skutečně zjistíte, že je to pro vás v konečném výsledku levnější.

Datacentrum disponuje účinnou energetickou zálohou

Co vlastně nabízí takové datacentrum? Výkonné servery, které splňují požadované nároky, navíc si můžete pronajmout server o výkonu a kvalitě, který vám přesně vyhovuje. Jestliže provozujete velký internetový portál, potřebujete značný výkon a velkou rychlost přenosu. Jen tak dokážete obstát v konkurenci jiných portálů. Datové centrum vaše požadavky splní. Další výhodou je jistota nepřetržitého provozu. Například datové centrum firmy VSHosting disponuje účinnou energetickou zálohou - má zdvojené UPS baterie, zdvojené generátory a vlastní zdvojenou trafostanici.

Máte zájem o managed server nebo jednoduchý hosting?

Nabídka hostingových služeb je velmi pestrá a dokáže pružně reagovat na vaše požadavky. Chcete si pronajmout jen samostatný server, ale nad instalací a aktualizací chcete mít sami dohled? I to je možné. Anebo si vyberete managed server, abyste si uvolnili ruce pro vaše podnikání? O počítavé služby, tedy chod serverů, instalace operačního programu, jeho ladění, aktualizaci programů a opravy se v takovém případě nemusíte vůbec starat. To bude náplní administrátorů. Navíc máte jistotu, že výpadek energie vás nijak neohrozí. O vše se postará počítačové centrum, které má k dispozici náhradní zdroje.

Témata: managed server, datové centrum, server, servery, datacentrum, server hosting | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2