Chcete lepší adresu? Pořiďte si virtuální sídlo firmy

Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 8.1.2014 | Služby

Praha (Pressweb) - Je to moderní způsob podnikání. Pro novou firmu potřebujete jen dobrou adresu, protože veškeré aktivity zařizujete z domu nebo z levné kanceláře. Anebo máte společnost, která se slibně rozjíždí, ale máte mimopražskou adresu. Pronájem kanceláře v Praze je však velmi drahý. Jak na to? Řešením je virtuální sídlo firmy. Není to nic nelegálního, splníte všechno podle zákona. Získáte smlouvu na kancelář v Praze, budete tam mít firemní ceduli i poštovní schránku. Služba pro virtuální sídlo firmy zahrnuje i přeposílání pošty, případně další servis. Firmy, které tyto služby zajišťují, poskytují v daném sídle i kancelářské prostory pro obchodní jednání.

Virtuální sídlo firmy má nesporné výhody pro začínající společnost, která potřebuje rychle získat vlastní klientelu a zákazníky. A dobrá adresa je důležitým faktorem pro image firmy. Hodí se i pro podnikatele, kteří často cestují a mají tak „ kancelář u sebe“. Vše jim stačí vyřídit e-mailem či telefonem, ale dobrá adresa se jim hodí. Při dnešní elektronické komunikaci už nemusíte přijímat zákazníky osobně. Obchodní záležitosti vyřídíte na notebooku a můžete být kdekoli. Pro vlastní práci vám stačí levná kancelář na okraji města. Pro reprezentaci pak využijete virtuální sídlo firmy

V rámci služby virtuální sídlo firmy máte nárok na další servis. Samozřejmostí je vybírání pošty a přeposílání na určenou adresu. Po dohodě je možné poštu skenovat a posílat elektronickou cestou. V případě potřeby si můžete ve svém virtuálním sídle zařídit obchodní schůzku. Jde sice o virtuální kancelář, ale v konkrétní budově jsou i konferenční místnosti. Smlouva na virtuální sídlo firmy může být vyřízena velmi rychle, například i on-line. Pak už stačí si jen zvolit vhodné sídlo.

Témata: virtuální sídlo firmy | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Kontaktní osoba: Alena Špinarová
Vedoucí kanceláře
pressweb@krotiteleseo.cz
Obrázek uživatele SEO Services
SEO Services, s.r.o.
Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Česká republika
pressweb@krotiteleseo.cz
Tel: +420 24174300