Virtuální firma znamená kancelář na dobré adrese

Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 8.1.2014 | Služby

Praha (Pressweb) - Má cenu platit drahou kancelář, kde tak často nebudete? To se opravdu nevyplatí. A navíc většinu zakázek lze dneska už vyřídit e-mailem nebo přes internetovou komunikaci. Ale jak to udělat, když dobrá adresa má pořád svoji cenu?  Říká se tomu virtuální firma, ale znamená to, že máte jen virtuální kancelář na dobré adrese.  Někdy vám tato doba stačí pro rozjezd zajímavého projektu. Výhody virtuální firmy jsou evidentní - je levná a bez starostí.

Virtuální firma neboli virtuální kancelář je vhodná i pro živnostníky, kteří pořád cestují a své zakázky vyřizují on-line nebo z očí do očí. Ale podle zákona musí mít každá firma svoje sídlo a adresu. Pokud si pronajmete virtuální sídlo, získáte adresu, máte ji zapsanou v obchodním rejstříku a získáte i označení na budově. Vše podle zákona. Taková virtuální firma musí mít i svoji poštovní schránku. Ale to není žádný problém. Firma Business Expert zajistí přijímání a rozesílání pošty, případně skenování došlých písemností a zasílání elektronickou cestou.

Říká se tomu virtuální firma, ale ve skutečnosti jste skutečná firma, jen máte virtuální sídlo. Mít dobrou adresu je pro někoho velmi důležité. Je to první kontakt vašich klientů s vámi. Ale podle adresy si o vás vytvářejí první dojem. Nechcete přece, aby si mysleli, že pracujete doma na koleně a že velkorysý projekt vzniká za kuchyňským stolem? Může to být pravda, ale vy to nesmíte na sobě dát znát. Virtuální firma neboli virtuální kancelář se vám hodí i pro občasná jednání. Pronajímatel vám poskytne i konferenční místnost přímo v budově vašeho virtuálního sídla. Můžete si vybrat z dalších služeb, které nabízí. Mohou být užitečné.

Témata: virtuální firma | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Kontaktní osoba: Alena Špinarová
Vedoucí kanceláře
pressweb@krotiteleseo.cz
Obrázek uživatele SEO Services
SEO Services, s.r.o.
Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Česká republika
pressweb@krotiteleseo.cz
Tel: +420 24174300