Biorezonance pro dokonalou očistu těla

Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 7.7.2014 | Zdraví

Praha (Pressweb) - Cítit se lépe, silnější a zdravější je touhou snad každého z nás. Unavováni každodenními povinnostmi leckdy ani neumíme správně relaxovat a nabírat nové síly. Mnohdy je ale tím, co nám ubírá sílu do života malý neviditelný nepřítel. Bakterie, plísně a další paraziti útočí nenápadně a mnohdy si jejich působení vůbec neuvědomujeme.

Zbavit se jich není úplně jednoduché. To, co naši vzdálenější předkové řešili bylinkami a ještě donedávna jsme řešili léky, dnes můžeme provést jednodušeji a efektivněji. Biorezonance je moderní způsob očisty těla, založený na jednoduchém působení radiofrekvenčních vln. Metoda, známá už téměř sto let, se v současné době díky modernímu přístrojovému vybavení stává dostupnou komukoliv.

Biorezonance využívá jednoduchého principu radiofrekvenčního působení na živé organismy. Elektromagnetické vlnění využívá toho, že každý živý organismus osciluje na specifické frekvenci a vystaven vlnění o stejné délce se rozkmitá, nenapravitelně se poškodí jeho buněčná membrána a hyne.

Očista těla pomocí frekvenční terapie využívá toho, že mikroorganismy oscilují na podstatně jiné frekvenci než buňky lidského těla. Lidský organismus, vystavený vlnění při biorezonanci, není jejím působením vůbec ovlivněn. Naopak nežádoucí mikroorganismy tato terapie spolehlivě zničí.

Po očištění těla biorezonancí od těchto nežádoucích parazitů ještě následuje fáze detoxikace, při které tělo zbytky parazitů vyloučí za pomoci detoxikujících bylinek a tinktur.

Biorezonance je jednoduchá a spolehlivá metoda, která Vám pomůže zbavit se drobného nepřítele, kterého byste se jinak zbavit nemohli. Díky ní se můžete cítit lépe, zdravější, svěžejší, v pohodě. A kdo by se nechtěl cítit lépe?

Témata: biorezonance | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.