Objednejte si kuchyni na míru ještě dnes, vyplatí se to!

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 7.6.2022 | Reality, bydlení

Kuchyně na míru jsou jednou z těch nejlepších věcí, které si do domácnosti můžete vybrat. Jedná se o úžasné vylepšení domácnosti, jehož rozhodně nebudete litovat. Kuchyně na míru vám nabízí spoustu možností, jak vylepšit nejen její užitek, ale také vzhled.

Naše společnost se zabývá tvorbou jak moderních kuchyní na míru, které splňují i ty poslední trendy v oblasti domácího designu, ale také klasické rustikální kuchyně, ze kterých na vás dýchne kvalita a tradice.

Populární moderní kuchyně

Na stránkách kuchyne-pavlik.cz se můžete podívat na to, jak takové moderní kuchyně vypadají. Pokud bychom vám je měli charakterizovat, tak se jedná o takové kuchyně, které mají velice čistý a jednoduchý design.

Většinou se tady potkáváme s moderními materiály, jako jsou pogumované plochy s ostrými barvami, nebo velice oblíbené nerezové plochy pro pracovní účely. Barevnost moderní kuchyně je rovněž specifická, protože zde většinou najdeme trikoloru barev. Hlavní výhodou moderních kuchyní je jejich estetický vzhled, který se motivoval v profesionální gastronomii. S tím je spojený i fakt, že jsou velice pohodlné na údržbu a úklid.

Tradiční kuchyně, které nepřestanou bavit

V lehké oponentuře proti nim stojí tradiční kuchyně. Tady se už potkáme s tradičním designem, který se snaží více zaplnit prostor a celkově je plný různých tvarů a zdokonalení. Materiály jsou tady také velice rozdílné. Většinou jsou označovány jako rustikální kuchyně na míru, protože jsou právě rustikální materiály tím, co je zde v hlavní roli.

Potkáme tady celkově tmavší design kuchyně, kde většinou hlavní roli hraje dřevo, nebo minimálně dřevěný dekor. Samotné pracovní plochy jsou potom velice často realizovány dřevěnými deskami, nebo v případě exklusivnějších kuchyní také deskami z mramoru a kamene.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484